Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

7/25/2014 20:29:05

Bio Filmer

Här recenserar vi bio filmer.

Administrator


Fredrik
4/5/2013 12:37:51
Jag var på bio för 2 dagar sedan och såg Jack the giant slayer som var okey men jag såg Croodarna på bio förra helgen och den kan jag rekommendera för den var väldigt rolig för dom driver med de vardagligaste sakerna i samhället i en tecknad film som utspelar sig på stenåldern, väldigt rolig film!
Fredrik
4/5/2013 13:51:08
Jag såg filmen Argo för några veckor sedan och det var en riktigt bra verklighetsbaserad film som jag rekommenderarbstarkt. Det handlar om en Amerikansk ambassad som blir ockuperad i Iran och 4 personer lyckas fly ut ur ambassaden och dom lyckas gömma sig ett tag i ett annat lands ambassad tills en grupp människor från USA ska försöka hämta hem dom från Iran men dom har problem med hur det ska gå till men väljer att domskäl vara ett film team som är ute och rekognoscerar för att hitta en plats att spela in en nya film och för att det skall vara trovärdigt så behövs en känd producent och reklam för filmen i USA. Detta blir en tävling mot klockan om dom skall hinna eftersom i Iran har dom lyckats få vetskap att det finns 4 personer som lyckats ta sig ut ur ambassaden och att dom gömmer sig någonstans.
Fredrik
4/5/2013 14:05:44
Såg filmen G.I Joe som var en typisk kill film som jag inte vet om min regering tyckte att den var så bra men jag gillade den då det var lite science fiction, mycket som exploderade och typiska skurkar som vill ta över makten på Jorden.
Fredrik
4/26/2013 7:09:04
Jag såg Iron Man 3 på bio igår och den var riktigt bra och rolig. Jag hade inte så höga förväntningar efter 2:an som var klart sämre än första Iron Man med 3:an var klart bättre än 2:an och effekterna var verklighetstrogna. Helt klart en sevärd kill film men Leena tyckte också den var bra och en grupp 12 åriga killar som satt intill oss i biografen jublade och apploderade då filmen slutade så jag tror dom tyckte den var riktigt häftig.
Fredrik
6/4/2013 8:35:28
Såg filmen Baksmällan 3 igår och den var dropligt kul som vanligt och självklart så har dom avslutat filmen så det kan bli en ännu dropligare Baksmällan 4. Baksmällan 3 handlar mestadels om den tokiga Kinesen Chow som vi är bekant med från tidigare och hans ännu tokigare vänskapsband med Alan som The Wolfpack vill hjälpa till att bli en normal människa. Säger bara sjuk, sjuk, sjukt kul och jag väntar redan på nästa!
Fredrik
6/4/2013 8:45:24
Jag såg filmen Fast and Furious 6 i helgen och den håller vad den lovar så det är mycket bilar, brudar och mycket pang pang men denna gång väldigt mycket överdriven med en tvist så gillar man mission impossible med Tom Cruise så kommer ni gilla Van Dísel i ytterligare en häftig bil film. Fast and Furios 6 handlar om Doms döda ex som visar sig vara i livet och jobbar med stölder som Dom och hans gäng brukar syssla med men nu ska hjälpa polisen för att stoppa det nya gänget och få tillbaks sitt ex.
Fredrik
11/15/2013 14:00:51
Var på bio för 2 dagar sedan och såg filmen Enders War och jag är rigtigt irreterad då filmen inte visar slutet. Har film blivit en TV serie nu! Jag kommer inte se uppföljaren det är i alla fall säkert. Filmen bygger på att hitta den ultimata strategikern och dom hittar en ung pojke som dom tränar, tranar och åter tränar. Sen testar dom honom i med och motgångar och tränar honom och ser till att han hamnar i konflikter för att se hur han reagerar och sen blir han nummer 1 och då ska han ut och bekämpa ett krig som kan inträffa för att förebygga att det kriget inte sker och då säger han nej och sen slutar filmen...
Fredrik
11/19/2013 8:23:57
Jag såg The Counselor och uppföljningshysterin bland filmmakare verkar vara ett faktum men visst den var kul, lite barnslig och fruktansvärt dåliga effekter med en automatisk neck tie och en vajer som halshuger en motorcyklist! Nu de 2 senaste filmerna jag sett på bio har slutat före filmen är slut så finalen kommer i uppföljaren för att det skall gå att göra en del 2, The Counselor där uppföljaren blir "The Revenge of Counselor" och Enders War blir "Enders Attack". Jag tror inte någon av dom kommer vara bra och båda kräver att du laddar ner del 1 för att veta hur den slutade för att förstå handlingen i del 2. Så glöm dessa 2 filmer för det är inte värt att se del 1 när det inte finns något slut utan bara irretation. Jag kan säga det att Cameron Diaz hade en mycket råare roll i denna film jämfört med vad hon brukar spela och Brad Pitt spelar en väldigt cool, säker och van kriminel. Miss Cruz roll ser till i början av filmen att man vaggas in i en feel good känsla men där slutet blir raka motsattsen.
Fredrk
3/22/2014 9:17:32
Såg filmen "En familj" igår och den var en intressant, droplig, rolig och natur trogen film där många nog känner igen sig mendenna flm har tagit det till nästa nivå där mycket handlar och syskon relation och relaton till föräldrar då de blir gammla och en förälder dör. Väldigt sevärd och det är många kända skådespelare som Julia Roberts och Meril Streap osv.
Fredrik
6/3/2014 7:49:28
Jag var och såg Milficiant i Söndags och den var riktigt bra med Angelina Jolie i en annorlunda roll som hon passade perfekt i. Filmen handlar och den äkta kyssen med kärlek mellan 2 personer i 2 olika kungariken där det mänskliga kungariket innebär girighet medans dröm kungariket är sagolikt där ingen ondska och girighet finns men kärlek mellan pojke och flicka i de olika kungarikena fördärvar allt men som i slutet får ett gott slut. Det är en feel good film men med lite ondska i där kärleken övervinner all ondska.

Travels around the globe

See photos from a lot of city´s in Sweden and travels around the globe.